UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 14.02.2016, 23:48
З маленькими перемогами, та надією на майбутнє
Складність діагностики онкологічних хвороб у дітей полягає в тому, що самопочуття малюка може залишатися задовільним навіть на пізніх термінах хвороби. Найчастіше виявляються пухлини зовсім випадково при профілактичному обстеженні. Як відомо, на ранніх стадіях рак у дітей можна повністю вилікувати без неприємних наслідків. Тому так важлива регулярна діагностика та відвідування педіатра. При підозрі хвороб онкологічних, лікар призначає проведення додаткових досліджень і аналізів.

Особливість дитячих пухлин в тому, що вони ростуть швидше, ніж у дорослих. З'явитися пухлина може вже через кілька тижнів після захворювання. Однак онкохвороби у дітей краще піддаються лікуванню. При своєчасній терапії на ранніх стадіях можна повністю позбутися від хвороби.

За роки роботи, наш благодійний фонд допоміг багатьом сім'ям, які стикнулись з цією бідою. Нажаль, не всіх дітей вдалось врятувати. Але є в нас чудесні приклади зцілення, продовження якісного життя, та народження нового покоління.

І сьогодні ми з радістю повідомляєм, що перша підопічна нашого фонду, а зараз молода жінка, красуня, член спостережної ради фонду, Юлія Бугайова, народила донечку Єву! Чи не це є перемогою? Чи не заради цього ми працюємо? Ми впевнені, що зіграє колись на нашому концерті юний «Паганіні» Микита Балабін, який переміг лейкоз, але бореться з наслідками хвороби, намалює свої картини Любочка Фоміна- теж наша переможниця, затанцює Альона Швороб, видужає наша маленька лялечка Віка Рвачова, знову буде підкорювати висоти спорту Максимка Хілобоченко.

Ми бажаємо їм скорішого одужання і запевняємо, що ми завжди поряд. Ви не залишитесь самі зі своєю проблемою, Вас підтримають наші друзі-благодійники, яких з кожним днем стає все більше. Ї це означає, що Надія-є! З цим гаслом ми продовжуємо свою роботу і чекаєм на підтримку... тепер влади та чиновників від МОЗ. А ще ми згадуємо тих, хто привів нас і все наше місто до першої думки, що боротися з раком можливо тільки спільними зусиллями. Це Валерія Горбаненко, Ваня Тимошенко, Ліза Фатєєва, Сашко Лозовий, Данилко Барабаш, Миколай Бабенко, Анна Хникіна.

Ми згадуємо Вас в своїх молитвах, а Ви дбайте нас з Небес, прилітайте, наші Янголятка, нам на допомогу!
Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти