UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 26.08.2024, 10:20
Благодійний фонд «Дітям Нікополя» став одним з учасників проєкту EMPOWER від GIZ Україна.
Благодійний фонд «Дітям Нікополя» став одним з учасників проєкту EMPOWER від GIZ Україна.

Проєкт благодійного фонду має на меті забезпечення гідного рівня життя Нікопольців та мешканців Нікопольського району, які через вік чи стан здоров'я прикуті до ліжка. В рамках проєкту маломобільні прошарки населення будуть забезпечені засобами особистої гігієни, предметами догляду. Також родинам, які мають маломобільних хворих, буде надано консультації психолога та організовано навчання з догляду за лежачими хворими.

Проєкт «Забезпечення гідного життя маломобільних верств населення на прифронтових територіях Нікопольського району» триватиме з вересня 2024 року по серпень 2025 року.
Ми вдячні команді GIZ УКРАЇНА за довіру. Для Фонду це велика можливість реалізувати цільові завдання та покращити якість життя тих, хто потребує допомоги.

Проєкт реалізується у межах проєкту EMPOWER, що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ) спільно з Європейським Союзом та реалізується GIZ Ukraine
 
Поділіться новиною в соц. мережах:
Благодійним фондом «Дітям Нікополя» завершено грантовий проєкт "Базова підтримка ОГС, які працюють у сфері гуманітарного реагування" 2023 (Проєкт USAID "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України")
Читати більше
Презентація нового сайту
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти