UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 24.05.2024, 11:21
Турбота – назустріч нікопольцям
З початком повномасштабної збройної агресії благодійий фонд підтримує не тільки родини з дітьми, але й родини, які доглядають за літніми людьми та лежачими хворими.
Напевно це та категорія, що страждає найбільше. Від стресу та втоми страждають на тільки самі хворі, а й доглядальники, що проживають разом з ними.
Тож полегшити стан хворого, та допомогти якісно доглядати за лежачими хворими-таку мету ми поставили собі, щоб в такі важкі часи люди мали підтримку і допомогу.
За допомогою наших благодійників - родини Крістофа Райви та його дочки Надін, ми закупили другу партію матраців протипролежневих, які буде роздано сім'ям за наявністю рекомендації лікаря.
Перші 15 матраців вже виконують свою функцію , наступні 30 вже чекають власників. Наразі ми маємо намір забезпечити матрацами протипролежневими 60 осіб
Дякуємо нашим німецьким спонсорам та партнерам за розуміння та підтримку. А наш проект триватиме і далі, бо зберегти як найбільше життів Нікопольців в цей нелегкий час- задача з зірочкою і вона обов'язково буде виконана нами.
Поділіться новиною в соц. мережах:
Благодійний фонд «Дітям Нікополя» став одним з учасників проєкту EMPOWER від GIZ Україна.
Читати більше
Благодійним фондом «Дітям Нікополя» завершено грантовий проєкт "Базова підтримка ОГС, які працюють у сфері гуманітарного реагування" 2023 (Проєкт USAID "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України")
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти