UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 10.12.2019, 23:33
Оксана Огли

Дитина:  Огли Оксана 13.01.2014 р.н.
Діагноз: двостороння сенсоневральна туговухість I-II ст.

Знайомтеся, наша нова підопічна — Оксаночка Огли. Дівчинці скоро виповниться 6 років. У неї є турботлива мама, яка ласкаво називає її Сюней, ошатні речі, які вона вибирає собі сама, як справжня модниця, улюблена домашня собачка Чарлі та улюблені іграшки. Але немає — здоров'я... Оксана чує далеко не всі звуки, їй не знайомі спів птахів, шум дощу або шелест листя ... І навіть мову інших людей вона сприймає спотворено.

Через такі проблем зі здоров'ям у дитини зовсім немає друзів, з садка довелося забрати, через те, що Оксанка ображається, що подружки секретничають, а їй не чути, хоча вихователі та дітки її дуже люблять, і вона поки навіть не мріє про школу. Ксюша добра, слухняна дівчинка, любить співати та танцювати, обожнює допомагати мамі по дому.

Коли Оксані було три рочки мама помітила, що у дочки проблеми зі слухом. Пізніше дівчинка сама сказала мамі що не чує її. Мама повезла Ксюшу до сурдолога Дніпропетровського Центру слухової реабілітації «Аврора» на консультацію, де були зроблені необхідні дослідження і діагностовано двостороння сенсоневральна туговухість I-II ст., Рекомендовано слухопротезування вартістю понад 40000 гривень.

Для мами, яка перебивається тимчасовими підробітками та одна виховує дитину, не маючи близьких родичів, ця сума була просто величезною. Не знайшовши таких коштів на покупку слухових апаратів, не знаючи про існування благодійних організацій, мама Оксаночки займалася з нею самостійно як могла, щоб підтримувати рівень слуху в нормі. Але проблема нікуди не поділася.

Уже у квітні 2018 року Оксана з мамою знову поїхали до лікаря, на цей раз в Клініку оториноларингології м. Дніпро. Рекомендація була така — спостереження дитячого сурдолога, уникати вірусних інфекцій, виключити приймання ототоксичних антибіотиків, і що це може з віком пройти. І мама якось заспокоїлася в надії на те що пройде, але не пройшло. Недавнє звернення до Дніпропетровської Обласної Клінічної Лікарні ім. Мечникова підтвердило діагноз і необхідність в слухових апаратах. Мама дуже переживає за улюблену донечку і тому звернулася в наш фонд за допомогою.

32668 гривень сума до збору для придбання слухових апаратів? Адже це всього за 31 гривні з усіх наших чарівників — учасників групи фонду! Друзі, давайте в черговий раз всі разом доведемо, що ДОПОМАГАТИ — ЛЕГКО!!!

Обов'язково вказуйте в призначенні платежу, що це допомога для Огли Оксани!

Платіжні реквізити фонду:

IBAN: UA113052990000026004060733219

код ЕГРПОУ / ИНН37338281

Увага! Це не переказ з картки на картку! Інструкція як зробити пожертву.

№ картки 5169 3305 1825 7016 (картка відкрита на ім'я директора фонду, Горбаненко Маргарита Миколївна)

Фото

 

Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти