UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 19.07.2019, 22:34
В добрі руки: відсмоктувач медичний, подушка протипролежнева

Відсмоктувач медичний універсальний, модель 7Е-D, Біомед.

Відсмоктувач медичний моделі 7E-D - це сучасний переносний медичний відсмоктувач, який може працювати від трьох видів джерел живлення: змінного струму, постійного струму, і від акумуляторної батареї.

Він призначений для надання невідкладної допомоги хворим із заблокованими дихальними шляхами в умовах лікарні, бригадами швидкої допомоги, в домашніх умовах, а також службами медичного обслуговування. Це пристрій здатний видаляти продукти секреції, кров, блювоту, які блокують дихальні шляхи, з метою відновлення безперешкодного дихання, і особливо корисний для надання першої допомоги і лікування пацієнтів при транспортуванні і в місцях, в яких немає джерел живлення змінного або постійного струму.

Подушка з протипролежневим ефектом Mosaic торгової марки Roho.

Розроблено в якості базового рівня захисту від пролежнів. Створює анатомічно правильне положення, підвищує рівень комфорту при тривалому знаходженні користувача в інвалідному кріслі. Форма з'єднаних осередків сприяє розподілу тиску по поверхні подушки, прибирає піки тиску і оберігає користувача від пролежнів. Також допоможе залікувати наявні пролежні до 2 ступеня включно.

Подушка виготовлена ​​з гіпоалергенного полівінілхлориду

У комплект входять ручний насос. Працює без джерела живлення.

Витримує навантаження до 113 кг.

Розмір: 42 * 42 см.

Прилади будуть надаватися за умови правильного та бережного користування.
Речі передаються актом приймання-передачі у тимчасове користування, використовуються тільки за призначенням та повинні бути повернуті в охайному та функціональному стані.

 

Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти