UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 24.06.2021, 18:02
Відбувся вечір-аукціон присвячений десятиріччю фонду "Дітям Нікополя"
Основною метою благодійного вечора був збір коштів для Вікторії та Вероніки Грабчук. Дівчатам необхідні слухові апарати. Але коли ми влаштовуємо благодійні заходи, ми намагаємось залучити до добрих справ якомога більше людей, прагнемо показати їм, що можна цікаво проводити час та ще й з користю. Ми, відсвяткувавши своє 10-річчя, додали до загальної суми дівчатам 32600 грн. Під веселий музичний супровід групи «Граючи паузи» всіх гостей зустрічала чудова Солоха Наталія Гармаш разом із господинею Маргаритою Миколаївною. Після традиційної зустрічі гості мали змогу познайомитися, поспілкуватися один з одним, сфотографуватися та ознайомитися з лотами благодійного аукціону. Оскільки всі присутні зібрались не тільки гарно провести час, а ще й допомогти дівчатам, було проведено благодійний аукціон. «З молотка» пішли всі лоти і нам вдалося зібрати 27400 гривень! Ми від щирого серця дякуємо всім хто підготував лоти для благодійного заходу. На аукціоні було продано: ляльку від Дерев’янко Анжеліки, яка була виготовлена власноруч; Картина «Слони» від Діани Жернакової; картина «Люди скрепки» від Сергія Буйни; дерев'яні дошки від Мандик Наталі; годинник виготовлений з бісеру та стрічок від Діани Жернакової; намисто від Алли Сауляк; вироби з дерева організації людей з інвалідністю «АКВА»; книга «Жизненый путь пары» від авторки Ірини Штанько; гердан від Наталі Немчинової; картини написані маслом від самих дівчат Вікторії та Вероніки Грабчук. Крістофа Райви .Ми дякуємо всім дівчатам "Нікопольський Палац урочистих подій", які весь вечір допомагали та були з нами. Дякуємо господині Палацу урочистих подій Анна Носинова, всім працівникам за ваші щирі серця та допомогу Павлова Наталя Василівна, Цимерман Тетяна Миколаївна, Радченко Любов Іванівна, Федоров Віталій, Сав’яненко Ніна Іллівна, Маханько Ксенія. Дівчата, величезне вам дякуємо за ваш професіонал Вели благодійну програму чудові ведучі, професіонали своєї справи Наталья Гармаш та Виктор Заякин. У концертній програмі брали участь зразкового хореографічний ансамбль «Валерія»-керівник Маргарита Горбаненко. Неймовірний спів керівника зразкової вокальної студії «Октава» Ніни Колісниченко прикрасив вечір. Веселий танок, який поєднав всіх гостей, підготувала Вікторія Удовиченко.

Хочемо висловити слова подяки:

Викториії Рудень, Марині Білецькій, дівчатам з дитячого реабілітаційного центру за золоті руки, які напекли, нажарили, наварили, та пригостили смачнючими українськими стравами гостей. Дякуємо торгівельним маркам Самогон Чистоган, «Метр пива» за частування наших гостей напоями. Також дякуємо магазину «Рокфор», Наталії Фатєєвій, Денису Иляш, Максиму Юхно, Измерли Наталья (магазину крафтових сирів «СироНєжка») за смаколики та делікатеси.

Гості нашого свята мали можливість продемонструвати свій творчий талант, створюючи картину «Український двір». Під керівництвом Мария Буцонь кожен бажаючий відчув себе справжнім художником. Витвір колективного мистецтва став чудовим подарунком для найактивнішої гості нашого ювілею. А інша художниця Наталя Муханова розписала українськими візерунками скатертини спеціально для нас. Дякуємо сердечно!

Весь святковий вечір з нами був чудовий та професійний фотограф Дмитрий Гузий людина неймовірної фантазії та відкритої душі. Дякуємо тобі, нехай кожна фотографія, зроблена тобою, залишає в серці людини відбиток щастя і натхнення. Від щирого серця дякуємо, що погодився буди з нами.

<Благодійний фонд «Дітям Нікополя» дякує своїм Друзям та Благодійникам. Прийміть нашу вдячність за вашу увагу та участь. Ми знаємо, що ви завжди поруч, що б не трапилося. Ми щиро сподіваємося, що у вас в житті буде багато успіхів та приємних моментів.

Ми щиро дякую всім за віддані сили, час і щирі старання. З такою професійною командою ніколи не виникає сумніву, що все пройде добре, тому що нас всіх об’єднує одна мета – здоров’я наших дітей!

Робимо мале, але з великою любов'ю!

Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти