UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 19.01.2020, 18:28
Підсумки 2019 року
Ми згадуємо минулий рік позитивними емоціями. Як завжди на початку року ми провели свій ювілейний благодійний концерт «Жити завтра». Традиційно зібрались в приміщенні ПК «Електрометалург» ім. Б.Ф.Величко. По традиції всіх гостей зустрічали усміхнені, гарні та з відкритим серцям дівчата зі школи №12, які своїми руками зробили та презентували кожному символ вечора — золоту стрічку із серцем. В холі лунала жива музика. На обличчях глядачів з'являлися то посмішки, то сльози! Ніхто не залишився байдужим! Спеціально для концерту, був підготовлений відеоматеріал про всі десять концертів присвячених дню онкохворої дитини. Яскраві номери змінювали один одного на сцені. Їх підготували творчі колективи м. Нікополя.

Нам вдалось зібрати 33307 гривень! Це й кошти від продажу квитків, і благодійні пожертви, а також кошти, які зібрали творчі колективи.

Всі благодійні кошти від концерту «Жити завтра», як ми й обіцяли, були направлені на придбання медичних ліків та оплату лікувальних процедур для Оксани Кобрис, яка проходила лікування в Національному інституті раку. За підтримки відділу освіти та науки, нам вдалось об'єднати школи для участі в щорічній акції «Скарбничка добра» присвячена Всесвітньому дню онкохворої дитини. До акції «Благодійність замість квітів» та «Закінчив зошит- здай на благо!». Ми не перестаємо радіти, які в нас гарні та добрі діти. Всі учасники проводили різні заходи для того щоб якомога більше людей згуртувати до благодійності.

Але ми теж вирішили відзначити наших шкільних благодійників та вручили відзнаку «Благодійник року» школам № 6,9,20. Вперше в нашому місті у квітні місяці пройшов хореографічний фестиваль «Перетанцюють ВСІ». Фестиваль, як завжди мав благодійний характер. Конкурс закінчився гучними оплесками й дуже доброю справою! Завдяки всім вам ми зібрали благодійних коштів на суму 14760 грн. Рішенням правління фонду вирішено, що всі отримані кошти підуть на підтримку Марії Борисенко, діагноз у Марії — двостороння хронічна сенсоневральна глухота. Марійка потребувала в терміновій кохлеарної імплантації на другому вусі, для того щоб дівчинка могла добре чути та скоріше почала розмовляти.

У нас є різні підопічні з різними потребами. Коливання сум на проходження обстежень чи придбання ліків різна. Одним потрібна 1000 гривень, іншим 6000 - на ліки, а, є і такі, яким потрібно 231926 на операцію! Машенька Борисенко - це дівчинка, яка об'єднала сотні людей. Для того, щоб зібрати кошти для проведення їй операції з кохлеарної імплантації на другому вусі, пройшло кілька заходів. Ми працюємо для того, щоб допомогти людям бути здоровими. Тому 25 травня відбувся IV благодійний забіг «Біг заради життя». Нарешті в цьому році погода піднесла сюрприз, було дуже спекотною. Але тепле та яскраве сонечко нікого не злякало! Навпаки, учасників було ще більше, ніж в минулому році – понад 300 осіб! Ми всі бігли, щоб Марії Борисенко назбирати велику суму коштів на операцію з кохлеарної імплантації на другому вусі. Забіг пройшов за підтримки відділу з питань спорту управління гуманітарної політики. Завдяки всім небайдужим нікопольцям, які брали участь в благодійному забігу вдалося зібрати 13624 гривень. Переможці та призери отримали медалі та грамоти. Машуня зі свята теж пішла з подарунком, їй подарували ведмедя. У 2019 році свою кімнату отримала підопічна нашого фонду Анфіса. Ми закрили проект «Кімната для Анфіси та Богданчика». Богдан та Анфіса дуже раді, вони мають своє житло! В якій є всі умови для комфортного існування. Ми розуміли, що цей проект дороговартісний, але з вашої підтримки все вийшло. Усі хочуть жити в кращих умовах, але для цього потрібні ініціатива, час та гроші. Згуртувавшись, ми поставили нове віконце, яке не пропускає холод взимку, зробили підлогу та стіни. Завдяки своїй креативності, Анфіса зробила затишок у кімнаті. Люди, які допомагали в цьому проекті, дуже ініціативні. А ще вони – справжні господарі. Це помітно з їхнього дбайливого ставлення. За рік ми створили ще один великий проект «Кімната для Михайла». В новорічне свято, день Святого Миколая 19 грудня в рамках благодійного заходу було проведено благодійний продаж фотокартин «Люди скріпки» на якому були представлені авторські роботи фотохудожника Сергія Буйни. Благодійний захід провели в підтримку родини Болдир. В сім’ї виховується син Михайло, який має купу діагнозів, але основний діагноз це аутизм. Через те, що в родині мешкають молодші сестри родині треба зробити перепланування, для того щоб Михайло мав власний простір. Гостино нас прийняли для проведення благодійного заходу в Нікопольському Палаці урочистих подій. Нам вдалося продати всі картини! Але попереду велике будівництво. Ось такий непростий та насичений різними подіями, вийшов у нас 2019 рік! Ми раді всім досягненням і перемогам, новим знайомствам та друзям. Ми продовжуємо працювати! І з Божою допомогою, і за допомогою наших друзів, у нас обов'язково все вийде! Дякуємо всім-всім-всім вам за чуйність і відкрите серце. Бути в потрібний час в потрібному місці — талант. Ви творите добро і вселяєте надію на все найкраще!

Ми віримо, що спільними зусиллями зможемо допомогти! Спасибі за те, що ви з нами та за ваші добрі серця! ДЯКУЄМО та дуже цінуємо Вас!
Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти