UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 24.02.2019, 19:02
Десятий ювілейний благодійній концерт «Жити завтра» відбувся!
19 лютого 2019 року відбувся ДЕСЯТИЙ ювілейний благодійний концерт «Жити завтра», присвячений Всесвітньому Дню онкохворої дитини. Для нас цей день дуже важливий! Колись, у 2010 році, ми вперше організували невеличкий концерт, на який завітало зовсім не багато людей. Тоді майже ніхто нічого не знав, а ні про благодійність, а ні про Всесвітній День онкохворої дитини. А зараз ми вже збираємо повний зал глядачів, багато жителів нашого міста приймають участь в різних благодійних акціях, допомагаючи підопічним фонду на їх шляху до одужання Цього року, ми традиційно зібрались в приміщенні ПК «Електрометалург» ім. Б.Ф.Величко щоб відзначити Всесвітній День онкохворої дитини. Хочемо висловити слова подяки Генеральному директору ПАТ «НЗФ» Куціну Володимиру Семеновичу та директору ПК «Електрометалург» Обиденій Тетяні Славівні за надання концертного залу. Ми навіть не уявляємо наш концерт на іншій сцені! По традиції всіх гостей зустрічали усміхнені, гарні та з відкритим серцям дівчата зі школи №12, які своїми руками зробили та презентували кожному символ вечора — золоту стрічку із серцем. В холі лунала жива музика. Вихованці Нікопольської міської школи мистецтв №1 під керівництвом Ольги Пастушок, яка допомагає фонду з дня заснування, демонстрували свої таланти та дарували всім оточуючим чудовий настрій! Гості насолоджувались звучанням роялю та спілкувалися один з одним. Хочемо висловити слова подяки звукорежисеру Осипенко Сергію та Заякіну Віктору вони наші помічники та повелителі художніх звукових образів, драматурги звуку. Чоловіки диригували настроєм глядача — саме вони допомогли створити потрібну атмосферу в залі, розставляли акценти, які дозволяли глядачеві сприймати всі виступи творчих колективів. Наша чарівна помічниця яка допомагає нам з самого заснування Фонду Лілія Назаренко з Інтерпайп НикоТьюб. Вона надала в оренду проектор за допомогою якого ми висвітлили наші десять років. Дякуємо Вам за ваше милосердя і чуйне ставлення до людей. Наша незмінна ведуча та за сумісництвом режисер-постановник концерту, Ірина Василівна Лагутіна, влаштувала для глядачів справжнє свято!

На обличчях глядачів з'являлися то посмішки, то сльози! Ніхто не залишився байдужим! Спеціально для концерту, був підготовлений відеоматеріал про всі десять концертів присвячених дню онкохворої дитини. Яскраві номери змінювали один одного на сцені. Їх підготували творчі колективи м. Нікополя: хореографічний ансамбль «Валерія» керівник Маргарита Горбаненко; театральна студія «Дебют» керівник Ірина Салінен; вокальний ансамбль «РінСен» керівник Ірина Ковальська; зразковий танцювальний колектив «Фантазія» керівники Олена Сничонкова, Світлана Поваренко; танцювальний колектив «Оріон» керівник Мирослава Гетманенко; театр танцю «Богема» керівник Ольга Серпуховитіна; вихованці Нікопольської міської школи мистецтв №1 керівники Лариса Скрипченко, Олена Василик, Лілія Зайцева; циркова студія «Алє Ап!» керівник Ала Губанова; дитяча театральна студія «Велика перерва» керівник Ірина Лагутіна; фольклорний ансамбль «Співоча душа» під керівництвом Філіпа Марущака.

На концерті також були присутні підопічні БФ «Дітям Нікополя» - Дьолог Арсеній з батьками та сестрою; Антон Болжеларський, з мамою Світланою; Борисенко Марія з бабусею та дідусем; Малюгін Богдан з мамою; Баранник Данило з мамою Тетяною; Губа Марина з мамою, на жаль нашій підопічній Рвачьовій Вікусі не вдалось відвідати концерт, у зв’язку зі станом здоров’я, але ми її пам’ятаємо. Вікторія пішла до першого класу у підтримку творчий колектив «Фантазія» подарував їй та всім першачкам танок «Першоклашка».

Наші дітки пішли з концерту не з порожніми руками, а, як годиться, з подарунками та щирими усмішками!

Дивовижна була кінцівка благодійного концерту. В залі повна тиша… «Коли я закриваю очі…» мить дуже зворушлива, прискорився ритм серця, а в очах з’явилась сльоза… Для батьків, які пізнали втрату це нестерпний біль і смуток.

Цього року нам вдалось зібрати 33307 гривень! Це й кошти від продажу квитків, і благодійні пожертви, а також кошти, які зібрали творчі колективи. За кошти, як ми і обіцяли, будуть куплені ліки для Оксани Кобрис, яка проходить лікування в Національному інституті раку.

Дуже приємно жити й працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців міста. Поки такі люди живуть і працюють у нас є надія. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі та чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

РОБИМО МАЛЕ, АЛЕ З ВЕЛИКОЮ ЛЮБОВ’Ю!

Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти