UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 20.04.2018, 21:28
Марія Борисенко

Дитина: Борисенко Марія – 04.05.2014 р.н.

Диагноз: Двохстороня хронічна сенсоневральна глухота

Вже багато з Вас знайомі з нашою маленькою, неймовірною дівчинкою, Машею Борисенко! Її історія зовсім не весела і раніше ми вже розповідали, як так сталося, що Маша не чує.

Але дива трапляються!

Всім містом ми збирали кошти для проведення операції з кохлеарної імплантації в Туреччині! Провели купу благодійних заходів – майстер-клас по дзюдо, танцювальний флешмоб, благодійні акції в навчальних та дозвіллєвих закладах міста, благодійний ярмарок, небайдужі люди перераховували кошти на рахунок фонду. Але крапку у зборі коштів поставив благодійний фонд з Німеччини La Luce dell’est та наш добрий друг Крістоф Райва і вже після новорічних свят Машуня відправилась до Туреччини!

Та це був лише перший етап… Тепер необхідно зробити операцію і на другому вусі, аби дівчинка повноцінно чула та скоріше почала розмовляти! Ми отримали новий рахунок від турецької клініки ACIBADEM на суму 22 000 доларів! Так, сума величезна, але ми з Вами зможемо зібрати і її! Ми вже довели, що об'єднавши наші зусилля-ми можемо все!!!

Отже, звертаємось знову до всіх небайдужих людей по допомогу! Давайте разом допоможемо Машуні чути та подаруємо їй справжнє дитинство, сповнене різноманітних звуків!

Допомогти дуже легко: перекажіть будь-яку суму на розрахунковий рахунок БФ «Дітям Нікополя або на картку фонду, що відкрита на ім'я директора - Горбаненко Маргарита Миколаївна, з поміткою «Благодійна допомога для Марії Борисенко». І пам'ятайте, що кожна перерахована Вами сума-це маленький пазлик, з якого складається велика картинка-рахунок на 22 000 доларів!

Платіжні реквізити фонду:

№ поточного рахунку в ПриватБанку 26004060733219

код ЄДРПОУ 37338281

ЄДРПОУ банку 14360570 МФО 305299

Увага! Це не переказ з картки на картку! Інструкція як зробити пожертву.

№ картки 5169330518257016 (картка відкрита на ім'я директора фонду, Горбаненко Маргарита Миколївна)

Фото

Документи

Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти