UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 14.04.2018, 20:05
Вікторія Пархоменко

Дитина: Пархоменко Вікторія 16.07.2008 р.н.

Діагноз: комбінований сколіоз ІІ ст., вальгусна стопа.

Вікторія три з половиною роки займалася художньою гімнастикою. Отримувала призові місця, медалі та грамоти. Через різке загострення сколіозу довелося покинути улюблену справу. Почали деформуватися ребра та викривлятися хребет. Що стало причиною таких патологій невідомо, Віка не травмувалася, не мала будь-яких гострих захворювань та оперативного втручання, але тим не менше все це робить нормальне життя дівчинки просто неможливим.

10.07.2017 в НАМНУ Інститут патології хребта та суглобів ім. М.І.Ситенка м. Харьков був поставлений діагноз: комбінований сколіоз 2ст. вальгусна стопа. Доктором було дано направлення для виготовлення корсета Шено та ортопедичних устілок. На протезно-ортопедичному підприємстві «Біотехніка» м.Харків було оформлено замовлення на виготовлення ортезів. Так як дані вироби дуже дорогі, були зібрані та подані всі необхідні документи для безкоштовного отримання даних ортезів. По закінченню терміну необхідного для виготовлення, мама Віки, Ольга Миколаївна зателефонувала на підприємство, де їй повідомили що вироби не готові, так як державне фінансування призупинено на невизначений термін. Було написано лист в Міністерство соц.політікі України з проханням роз'яснення причини недофінансування замовлення. Через місяць прийшла відповідь з Міністерства, що дитина буде забезпечена необхідним засобом реабілітації в порядку черги в межах відрахувань передбачених державним бюджетом. До сьогоднішнього дня фінансування не отримано. Приблизна вартість корсета та устілок становить 7532,00 грн.

Для родини це дуже велика сума, а допомогти нікому. Мама Ольга не працює, у зв'язку із захворюванням дитини потрібно постійно проходити підтримуючі курси реабілітації, а зарплати батька вистачає хіба що на проживання або точніше на виживання. Виправлення ситуації безпосередньо залежить від носіння корсета Шено та своєчасної його заміни. Перший корсет був придбаний в жовтні 2017р, і ось в березні на консультації в Харкові повідомили, що його потрібно терміново замінити. Віка виросла...

Ми звертаємося до всіх небайдужих людей і сподіваємося, що з Вашою допомогою зберемо потрібну суму грошей та своєчасно зможемо замінити старий корсет Вікторії на новий. Ми будемо вдячні кожному навіть за найменшу допомогу!

Допомогу Ви можете перерахувати на розрахунковий рахунок фонду з обов'язковим призначенням платежу - «Благодійна допомога для Пархоменко Вікторії».

Платіжні реквізити фонду:

№ поточного рахунку в ПриватБанку 26004060733219

код ЄДРПОУ 37338281

ЄДРПОУ банку 14360570 МФО 305299

№ карткового рахунку в ПриватБанку 26050060702863

Увага! Це не переказ з картки на картку! Інструкція як зробити пожертву.

Фото

Документи

Поділіться новиною в соц. мережах:
Проєкт "Гуманітарна допомога"
Читати більше
Річний звіт за 2023 рік
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти