UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 25.03.2024, 11:48
Річний звіт за 2023 рік

БФ Дітям Нікополя, працює вже 13 років і опікуєтеся долями сотні родин, які мають тяжкі хвороби. Але зараз наша діяльність йде поза межами наших напрямків та проєктів.

У 2023 році ми працювали у нашому незламному і якнайдорожчому серцю місті Нікополі. Ми не маємо право скласти руки, бо є ви наші підопічні, партнери та благодійники. Ви вселяєте надію, віру у дива, та силу у подолані всіх труднощів.

За 2023 рік ми:

- залучили 2 471 911.62грн., витратили 1 879 225,72 грн,

- допомогли на 1 025 662.79 грн.

 

Допомогли 20 дітям на суму 148 792,45 грн.

28 дорослим з онкологічним захворюванням на суму  220 104,30 грн.,

45 особам з ін. захворюваннями суму 211 610,35 грн.

 

Допомогли ЗСУ на суму 129 465,35 грн.

Видали гуманітарну допомогу 2687 особам.

 

Ми пишаємося, що того року нам вдалося виграти два гранти від ІСАР Еднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства».

Завдяки гранту ми отримали нову сучасну техніку, розробили новий сучасний вебсайт та найголовніше, отримали знання.

 

 Проєкт «Діти». 

Діти - це наше майбутнє, наша радість і наша надія.

Ми хочемо, щоб вони були здоровими, щасливими і успішними. Але, на жаль, не всі діти мають таку можливість. Багато дітей страждають від різних хвороб, які погіршують їхнє якість життя, обмежують їхні можливості і роблять їх вразливими.

Чому діти хворіють? Існує багато причин, які можуть викликати захворювання у дітей. Деякі з них пов’язані з генетикою, деякі - з навколишнім середовищем, деякі - з імунною системою, деякі - зі стилем життя. 

 У 2023 році БФ «Дітям Нікополя» допоміг 20 дітям на суму 148 792,45 грн 

        Закуповує ліки, сплачує аналізи та операції. 

        Завдяки вашій «Адресній допомозі» ми можемо допомагати конкретній дитині, позволити їй не втратити віру у дива та шанс на здорове майбутнє. 

 

Проект «Допомога дорослим» .

Благодійний фонд «Дітям Нікополя» - це неприбуткова організація, яка працює вже 13 років на благо дітей та дорослих, які страждають від онкологічних захворювань у Нікополі.

Ми надаємо фінансову, матеріальну, психологічну та інформаційну допомогу нашим підопічним. Ми робимо все можливе, щоб полегшити страждання підтримати хворих людей.

Відкривати збір для дорослим завжди важко, але знаючи та відчуваючи вашу підтримку, ми набираємося сміливості та надії і крокуємо вперед.

Ваші пожертви, волонтерська робота, поширення інформації та молитви - це те, що допомагає нам продовжувати нашу місію.

За 2023 рік благодійний фонд «Дітям Нікополя» надав допомогу 73 дорослим на суму 431 714,65 грн

 Проєкт «Допомога ЗСУ» 

З початком повномасштабного вторгнення одним з пріоритетних завдань фонду є допомога армії. Купити генератор, мавік, рації й ін. все це незвичайне стало для нас звичайним.  Але ми все це можемо робити тільки завдячуючи об'єднанню всіх нас, звичайних людей, у кого в серці Україна.

Безцінна допомога наших колег з БФ «Крила надії» - ми, волонтери, військові мали змогу цілий рік надсилати хлопцям на передову різні  смаколики, каву, молоко, какао, кетчупи, їжу швидкого приготування, супи.  Порахувати скільки тон добра ми змогли перевантажити просто неможливо. 

Пізніше ми з вами «муркотіли» у благодійній лотереї, на обігрів та ліки наших захисників. Було закуплено 200 однаразових устілок, 50 шт устілок від павербанку та безліч ліків, крапель, сиропів, мазей на суму 55 645,85 грн.

До речі, магазин «Міхо» йшов нам на зустріч і робив хороші знижки за, що ми дякуємо та обіймаємо. 

Під кінець року вразив вчинок, колективу дитячої лікарні. Працівники лікарні відмовились від новорічних подарунків, а гроші задонатили для  придбання приладу - детектора БПЛА.

З вашою підтримкою Фонд допомагав у лікуванні військових. Так ми сплатили операцію Бологову Артему та  Артуру  сплачували лікування та  МРТ.

 

 Проєкт допомога лікарням. 

           Наразі є велика нагрузка на медичні заклади де проводять реабілітацію поранених. Для того, аби підтримати реабілітологів та їхніх пацієнтів, благодійний фонд “Дітям Нікополя” передав необхідний інвентар до реабілітаційного відділення Нікопольської міської лікарні.

        Без уваги не залишили й найменьших мешканців міста - дітей. Наприкінці року фонд завітав до вихованців Нікопольського медичного центра медико-соціальної реабілітації дітей де допомагають дітям, які потребують особливої уваги та догляду. Закупили безліч допоміжних речей для арттерапії дітей, зручних стіл, та роздали вітаміни, які підтримали здоров'я та імунітет дітей. 

 

 Проєкт «Гуманітарна допомог»

Нікополь! Наш незламний Нікополь - місто, яке не зламалося під тиском ворога. Місто щоденно потерпає від російської агресії. Але все одно тут продовжують  люди жити, працювати і щоденно допомагати нашим хлопцям вибороти Перемогу.

 В свою чергу Фонд підтримує людей які тут залишились . 

У 2023 році БФ «Дітям Нікополя» видав гуманітарну допомогу 2687 особам.

Завдяки нашій співпраці з колегами БФ «Твоя опора» тони гуманітарної допомогу було привезено до нашого міста. Це й засоби особистої гігієни, і памперси і пелюшки, гелі, креми, шампуні.

Для маленьких нікопольців допомога була направлена у вигляді підгузків, дитячого харчування, суміші, смачних фруктових та овочевих пюрешок. 

Силами фонду у минулому році було придбано 420 упаковок дорослих підгузків на суму 236 450 грн, дитячих підгузків 150 упаковок 38 550 грн.

 

 

 

Ми завжди будемо пам’ятати Крiстофа Гайнрiх Карл-Марi Райва він був не тільки великодушним благодійником, а й нашим Другом. 

Крістоф часто відвідував Нікополь, де він підтримував проекти з розвитку культури та охорони здоров'я. Він любив наше місто і нашу країну. Нажаль, у березні 2022 Крістоф відійшов у вічність.

Але його пам'ять і добра справа продовжує існувати завдяки його родині, яка продовжує допомагати благодійному фонду "Дітям Нікополя". Завдяки допомозі родини Крістофа, багато людей отримали другий шанс на життя.

Ми вдячні родині Крістофа за їхню небайдужість

Ми також вдячні всім, хто долучається до    благодійної діяльності і робить наш світ кращим.

 

Шановні благодійники та партнери!

 Ми дуже радіємо, що вас стало більше. Це означає, що ланцюжок добра працює і ми не одні. 

Щиро дякуємо вам за ваші внески. Ваші пожертвування допомогли нам здійснити цінні проєкти, які принесли користь багатьом людям.

Ваша допомога є дуже цінною для нас, оскільки вона дає нам можливість продовжувати нашу роботу у важких обставинах.

Ми сподіваємося, що ви підтримуватимете нас і надалі, і ми будемо раді ділитися з вами нашими успіхами та задумами у 2024 році. 

 

 З найкращими побажаннями, колектив Фонду!

Поділіться новиною в соц. мережах:
Аналітичний звіт за лютий 2024
Читати більше
Звіт за грантом
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти